ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
Η Aegean Terra είναι ένας όμιλος εταιρειών που δρστηριοποιείται στην Ελλάδα και ιδρύθηκε το 2010. Την τελευταία δεκαετία, ο Όμιλος με επιτυχία έχει αναπτύξει, κατασκευάσει και λειτουργήσει πληθώρα έργων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.
Η εταιρεία διαθέτει ένα χαρτοφυλάκιο έργων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας σε όλη την Ελληνική επικράτεια. Από την ίδρυσή της έχει αναπτύξει και διαχειρίζεται περισσότερα από 17 φωτοβολταϊκά έργα και έναν σταθμό βιοαερίου, συγκεντρώνοντας έργα συνολικής ισχύος άνω των 5 MW.
Η εταιρεία έχει σχεδιάσει ένα πλάνο ανάπτυξης νέων έργων προς ολοκλήρωση τα επόμενα χρόνια, συμπεριλαμβανομένων 2 σταθμών βιοαερίου, 5 αιολικών πάρκων και 2 υβριδικών σταθμών παραγωγής ενέργειας, με σκοπό την επέκταση των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων. Το νέο χαρτοφυλάκιο του Ομίλου Aegean Terra αναμένεται να συγκεντρώνει έργα συνολική ισχύος άνω των 27 MW έως το τέλος του έτους 2030, συμβάλλοντας δυναμικά στον ελληνικό χώρο των ΑΠΕ.
Ακολουθούμε τους αυστηρότερους κανονισμούς για την ασφάλεια και την προστασία του περιβάλλοντος. Τα μεγάλης ισχύος έργα μας έχουν πιστοποιηθεί από την εταιρεία TUV HELLAS. Η δραστηριότητά μας υποστηρίζεται και ενισχύεται από τη συνεχή εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι συνεργάτες μας και οι τοπικές κοινότητες.
Το όραμα της εταιρείας είναι να αυξήσει σταδιακά το επενδυτικό της χαρτοφυλάκιο στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) που παρέχουν πολυδιάστατα κοινωνικοοικονομικά αποτελέσματα στους τομείς όπου εφαρμόζονται.

Ομάδα

Γιώργος Νικολάου

Διευθύνων Σύμβουλος

Γιώργος Νικολάου

Διευθύνων Σύμβουλος

Με εμπειρία 35 ετών στον χώρο της Αυτόνομης Ενέργειας και των ΑΠΕ στην Ελλάδα και το εξωτερικό, είναι ο εμπνευστής και ιδρυτής του Ομίλου. Το όραμα του είναι η κινητήριος δύναμη του Ομίλου και η αφοσίωση του είναι το θεμέλιο για την επιτυχία του.

Άννα Γάσπαρη

Οικονομική Διευθύντρια

Άννα Γάσπαρη

Οικονομική Διευθύντρια

Με πολυετή εμπειρία στον χώρο της ενέργειας και με σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του Ομίλου AEGEANTERRA εργάζεται για την επίτευξη των οικονομικών στόχων των Εταιριών.

Κωνσταντίνος Αρβανίτης

Οικονομικός Σύμβουλος

Κωνσταντίνος Αρβανίτης

Οικονομικός Σύμβουλος

Με προυπηρεσία στον Ελληνικό Τραπεζικό τομέα, συμβάλει στην εύρεση προτάσεων χρηματοδότησης ανάπτυξης και διαχείρησης των έργων που αναπτύσει ο Όμιλος.

Παναγιώτης Τσάπας

Υπεύθυνος Μηχανικός Έργων

Παναγιώτης Τσάπας

Υπεύθυνος Μηχανικός Έργων

Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΕΜΠ, Msc
Επιβλέπων Μηχανικός σε όλα τα υπό ανάπτυξη έργα του Ομίλου.

Θέσεις εργασίας

info@aegeanterra.gr